Verkoopvoorwaarden

Het haken is voor mij een hobby en geen werk. Dit geldt ook voor de verkoop van "Het kleine knuffelboek". 
Om niet teveel haakwerk in huis te hebben wordt er af en toe iets te koop aangeboden.
Om duidelijkheid te geven over de voorwaarden die van toepassing zijn bij de koop van één van de producten uit 't Winkeltje staan hieronder enkele artikelen die van toepassing zijn.


Artikel 1  betaling en verzending
Als je een product uit 't Winkeltje wilt kopen, dan kun je mij een mail sturen of het bestelformulier invullen. Ik zal je dan per mail laten weten wat het totaalbedrag incl. verzend- en verpakkingskosten is. Ook vermeld ik het rekeningnummer waar je het bedrag naar over kunt maken. Het product wordt pas verzonden na ontvangst van de gehele betaling. Zodra de betaling binnen is, zal ik je dit per mail bevestigen en laten weten wanneer het product wordt verzonden. Je ontvangt van mij, indien van toepassing, een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Het is mijn streven om dit binnen een aantal dagen te doen. Het risico dat het product (haakwerk en/of boeken), nadat het is aangeboden bij PostNL, niet aankomt of beschadigd aankomt is voor rekening van de koper.

Artikel 2 prijzen
De prijzen van het haakwerk in 't Winkeltje bestaan uit de kosten van de gebruikte materialen + 25% voor de tijd en het werk dat erin gestopt is. Er wordt dus geen winst gemaakt!
De prijzen van het haakwerk en boeken zijn exclusief verzend- en verpakkingskosten. De verzend- en verpakkingskosten zijn voor rekening van de koper. 
Kosten voor verzending binnen Enschede (tot 2 kg zonder track & trace) zijn € 2,00.
Kosten voor verzending binnen Nederland (brievenbuspakje tot 2 kg met track & trace) zijn € 3,90
Kosten voor verzending binnen Nederland (pakket tot 10 kg met track & trace) zijn € 6,50
De verzending geschiedt zonder verzekering. Mocht je wel een verzekering willen dan is dat natuurlijk mogelijk. Geef dat dan aan bij je bestelling. Ook deze extra kosten zijn voor rekening van de koper.
Op de prijs van het haakpatroon Hanna en Olaf zijn geen verzendkosten van toepassing.

Artikel 3a annulering haakwerk
Zolang het haakwerk nog niet voor verzending is aangeboden bij PostNL kan de bestelling geannuleerd worden. Het betaalde bedrag zal dan teruggestort worden. Annulering na verzending is niet mogelijk.
Gehaakte producten die reeds zijn verzonden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Artikel 3b annulering boeken
Zolang het boek nog niet voor verzending is aangeboden bij PostNL kan de bestelling geannuleerd worden. Het betaalde bedrag zal dan teruggestort worden. 
Na verzending kan het boek binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Kosten voor het retour sturen zijn voor de koper. Zodra het boek in ongeschonden staat retour is ontvangen, zal het betaalde bedrag (excl. verzendkosten) teruggestort worden.

Artikel 3c annulering haakpatroon Hanna en Olaf
Zolang het patroon nog niet is verzonden kan de bestelling geannuleerd worden. Het betaalde bedrag zal dan teruggestort worden. Annulering of ruilen na verzending is niet mogelijk.

Artikel 4 garantie
Op de producten uit 't Winkeltje zit geen garantie.

Artikel 5 privacy
Er wordt door mij geen persoonlijke informatie verstrekt aan derden.


Haakjes en Oogjes
Handmade with Love
Desiree


© Copyright 2018 t/m 2020 - haakjesenoogjes.nl