Olaf  patroon Haakjes en Oogjes gehaakte pop

Olaf

Hoi hoi, ik ben Olaf. Ik ben op weg naar Hanna. Hanna is mijn beste vriendin en samen beleven we de leukste avonturen. Hanna is al heel volwassen en weet precies wat ze later wil worden. Ik weet dat nog niet, maar vandaag ben ik tuinman. Ik heb dan ook al het onkruid uit de tuin verwijderd. Ga je met me mee naar Hanna? Ze heeft de koffie en koekjes al klaar staan. 

Patroon: Haakjes en Oogjes

8 augustus 2019
Hanna  patroon Haakjes en Oogjes gehaakte pop

Hanna

Hoi hoi, ik ben Hanna. Leuk dat je op visite komt. De koffie staat al lekker te pruttelen. Zoals je ziet ben ik gek op linten. Ik heb er dan ook twee in mijn haar. Ik wil later, als ik groot ben, kapster worden. Dan kan ik lekker vaak m’n haren in een ander model doen, met natuurlijk veel mooie linten. Zo nu eerst de koffie inschenken. Wil je er een koekje bij?

Patroon: Haakjes en Oogjes

23 juni 2019
big head doll bruidegom Zack haken

Zack

Hoi allemaal, ik ben Zack. Ik ben de laatste van de ABC-popjes. Ik heb vandaag mijn trouwpak opgehaald. De datum van de bruiloft en de onthulling van het geheim wordt nog bekend gemaakt. Desiree moet nu eerst alles nog uitwerken. Houd ons dus goed ik de gaten. Het duurt niet meer zo lang.

5 januari 2019
Big head doll Hippie Yasmijn haken flower power

Yasmijn

Hoi hoi, ik ben Yasmijn. Er komt alleen nog een ABC-popje met de letter Z en dan zijn we compleet. De onthulling van het geheim komt dus steeds dichterbij. Nu maar hopen dat Desiree een beetje doorwerkt en we niet al te lang moeten wachten.

29 december 2018
big head doll heks Xara haken

Xara

Hoi lieve dames en heren. Ik wil jullie voorstellen aan Xara. Ze is een beetje verlegen en durft zich niet voor te stellen. Het liefst wil ze met haar nieuwe bezem de vloer aan vegen, maar het is nu vakantie, dus mag ze lekker genieten van de vrije dagen.

23 december 2018
big head doll zwemmen Wendy haken

Wendy

Hoi lieve mensen, ik ben Wendy. Ik ga gezellig met mijn vriendinnen zwemmen. Ik heb een nieuwe bikini en een nieuwe zomerhoed. Van mijn zomerhoed is ook een patroon gemaakt.

14 december 2018
© Copyright 2018-2019 - haakjesenoogjes.nl