Het kleine knuffelboek
 “Het kleine knuffelboek” is het kinderboek bij uitstek. Lekker lezen, voorlezen, plaatjes kijken, wegdromen, het kan allemaal! Bedacht en geschreven door Desiree te Lindert en tot leven gekomen in haar eerste boek. De knuffels zijn allemaal gehaakt, daarna op avontuur gegaan en op de foto gezet.

Het verhaal met onder anderen de bewoners Amy, Beau en Charlotte speelt zich af in het dorpje Enske. Iedere knuffel heeft zijn eigen korte verhaal. Alle losse verhalen samen vormen één groot verhaal. De knuffels maken veel dingen mee. Van gewone dingen, zoals koffiedrinken in het café, tot hele bijzondere  en spannende dingen. Je beleeft het allemaal zodra je het boek openslaat. De verhalen spelen zich af op diverse locaties in Enschede, van de Oude Markt tot aan het stadhuis. Daardoor is het leuk om, naast het lezen of voorlezen, met de kinderen de stad in te gaan en de locaties uit het boek op te zoeken, zodat het verhaal echt gaat leven.

Het boek bevat 27 hoofdstukken, is 15 cm x 15 cm groot en is gebonden met een ringband zodat het makkelijk open blijft liggen.
 
Ga je mee voor nog meer avonturen? Stap dan snel door de poort van Enske en klik hier om het boek te bestellen (prijs = € 15,00).
Reacties kopers:
Claudia
💖 HET KLEINE KNUFFELBOEKJE 💖
Via de pagina Haakjes en Oogjes had ik een super leuke give away gewonnen; het kleine knuffelboekje 💖
Vandaag mocht ik dit boekje ontvangen en heb ik het samen met mijn 2 moppies uitgepakt...spannend! Wat een super leuk boekje! Op elke bladzijde een mooie foto met een leuk klein verhaaltje. We lezen hier elke dag verhaaltjes; voor mijn zoontje belangrijk omdat hij TOS heeft (Taal Ontwikkelings Stoornis) waardoor hij ook naar speciaal onderwijs gaat...maar ook ontzettend leuk voor mijn dochter die nu in groep 3 zit en inmiddels net zelf kan lezen 💖 Super leuk! Wij zijn er erg blij mee! Dankjewel Desiree! 😘

Haakjes en Oogjes
Leuk om te lezen dat het boek in de smaak valt. Veel plezier ermee 💖

Paula
Hallo Desiree. Heb het boekje net ontvangen en meteen gelezen en bekeken.
Ben reuze enthousiast. Neem het boekje morgen meteen mee om voor te lezen aan mijn kleinkinderen.
Bedankt!🤗💖

Haakjes en Oogjes 
Leuk om te horen dat je het boek leuk vindt 😊

Irene
Vandaag het boekje binnen gekregen. Ziet er heel leuk uit, gezellige korte verhaaltjes over de bewoners in het boekje en het dorpje Enske. Klein kids zijn dol enthosiast👍🏻. Goed gedaan Desiree te Lindert krijgen we ook een boekje over de huwelijksreis?

Haakjes en Oogjes 
Leuk om te horen dat de kinderen het leuk vinden 😃
Er zit al wel een tweede boek in mijn hoofd, maar hoe dat gaat worden en wanneer weet ik nog niet. Er moet eerst weer veel gehaakt worden. 😬

© Copyright 2018 t/m 2021 - haakjesenoogjes.nl