Haakjes en Oogjes
soms is een knuffel van de juiste persoon alles wat je nodig hebt

Welkom, leuk dat je er bent

Ik ben Desiree, 50 jaar en woon samen met Michel, onze schildpad Karel en onze 15 vissen, in Enschede.  

Ik werk 4 dagen in de week. Om na het werk lekker te kunnen ontspannen heb ik eind 2016, na een hele lange tijd, het haken weer opgepakt en ben ik begonnen met het haken van knuffels. Al mijn "Haakjes en Oogjes" vind je op deze site. Knuffels vind ik het leukst om te haken. Nadat de oogjes op de knuffels gezet zijn, gaan ze "echt" leven. Iedere knuffel heeft zijn eigen karakter en zijn eigen verhaal. 

Naast knuffels heb ik ook een paar sjaals gemaakt en ik heb zelfs mijn eerste rok af. Deze "Haakjes" staan natuurlijk ook op deze site.
Ook  heb ik een aantal "digitale knuffels" gemaakt die je kunt gebruiken als je niet in de gelegenheid bent om een echte knuffel te geven. Ik hoop dat je er iemand blij mee maakt.

Ik ben meer dan anderhalf jaar bezig geweest met een reeks van 26 popjes, die ik de ABC-popjes heb genoemd. Deze popjes zijn de hoofdrolspelers in mijn eerste kinderboek "Het kleine knuffelboek". Het boek speelt zich af in het kleine dorpje Enske, waar de knuffels allerlei avonturen meemaken. "Het kleine knuffelboek" is natuurlijk te koop. Meer informatie over het boek kun je vinden in 't winkeltje.

Inmiddels heb ik ook twee eigen poppen ontworpen "Hanna en Olaf". Het patroon waarmee je beide poppen kunt maken is te koop en kun je bestellen in 't Winkeltje.

Ik wens je veel plezier met het rondkijken en het opdoen van inspiratie.
Desiree
Handmade with Love
Desiree
© Copyright 2018-2019 - haakjesenoogjes.nl