Lotje het berenmeisje haken patroon adrienne verstraten

Lotje het berenmeisje

Dotje het berenmeisje heeft een zusje, Lotje, gekregen. Ze lijken op elkaar, maar toch zijn ze heel verschillend. Lotje gaat binnenkort op bezoek bij haar grote zus Dotje.

patroon: Adriënne Verstraten

23 april 2017
Gina giraf haken patroon sapie van schepen

Gina Giraf

Ergens verscholen in 'n donker laadje, werd ik gevonden als zielig klein draadje. Ik was eigenwijs en stug, ze hadden veel werk met mij, een haaknaald kwam er zelfs bij. Nu ben ik vrolijk, lief en helemaal af, totaal herboren als Gina Giraf.

patroon: Sapie van Schepen

17 april 2017
Michelle muis haken patroon pluis en haar vriendjes

Michelle Muis

Michelle Muis is een eigenwijze muis. Ze heeft haar koffertje gepakt en is op bezoek bij een vriendin in Parijs. Michelle bezoekt de Eiffeltoren en het Louvre en kijkt dan met name naar een schilderij van Mona L. Muis, een prachtige dame.

patroon: Boek Pluis en haar vriendjes

7 april 2017
beertje Puk haken patroon sapie van schepen

Beertje Puk

Beertje Puk woont in haar koffiekopje. Samen met haar buurbeertjes beleeft ze flink wat avonturen. Met kabouters, vogels en Puks berenfamilie. Gelukkig is Puk een verstandig beertje, ook al doet zij af en toe domme dingen.

patroon: Sapie van Schepen

25 maart 2017
Robbi Roborovski haken patroon pluis en haar vriendjes

Robbie Roborovski

Robbie Roborovski is gek op rennen. Hij rent iedere dag door de tuin en oefent hard voor de marathon. Hij heeft zich al ingeschreven en binnenkort is de wedstrijd.

patroon: Boek Pluis en haar vriendjes

22 maart 2017
Herbie de hond haken patroon pluis en haar vriendjes

Herbie de Hond

De vriendschap van Herbie is een vriendschap voor het leven. Als je  verdrietig bent dan kijkt hij je aan alsof hij zeggen wil, ik sta naast je, alles komt weer goed. Als je dan weer vrolijk bent dan slaat hij weer vrolijk met zijn staart.

patroon: Boek Pluis en haar vriendjes

10 maart 2017
© Copyright 2018 t/m 2020 - haakjesenoogjes.nl