big head doll meisje Amy haken

Amy

Psst, ik ben Amy, Ik ben de eerste van de reeks ABC-popjes. Eigenlijk mag ik mij nog helemaal niet laten zien, maar ik doe dat toch. Dus niet verder vertellen.

22 augustus 2017
big head doll jongen Beau haken

Beau

Hoi, ik ben Beau. Ik heb vandaag mijn mooiste kleren aangetrokken. Waar dat voor is, is natuurlijk nog geheim. Maar als jullie ons in de gaten houden dan komen jullie dat vanzelf te weten.

27 augustus 2017
big head doll punker Charlotte haken

Charlotte

Hoi allemaal, ik ben Charlotte. Ik ben vandaag bij de kapper geweest. De kapper heeft leuke donkere plukjes in mijn haar geverfd.

6 september 2017
big head doll kok Daen haken

Daen

Hoi, ik ben Daen. Ik ben net op de markt geweest en heb een heerlijke wortel gekocht. Deze ga ik gebruiken om een heerlijke maaltijd te bereiden.

21 oktober 2017
big head doll halloween Erin haken

Erin

Hoi hoi, Ik ben Erin. Ook ik mag mij eigenlijk nog niet laten zien, maar ik wil graag samen met mijn vriendje Spooky iedereen laten schrikken. Dus willen jullie niet verklappen dat je me gezien hebt? 

27 oktober 2017
big head doll politieagent Franky haken

Franky

Hoi hoi, ik ben het Franky.
Wij, de ABC-popjes, hebben met Desiree overlegd dat wij niet langer geheim willen blijven. Daar is ze het gelukkig mee eens. We mogen ons dus nu laten zien. We mogen alleen niet zeggen waarom we gemaakt worden, dat moet nog wel geheim blijven.

18 november 2017
big head doll clown Guus haken

Guus

Na Franky is het dus nu mijn beurt om me voor te stellen. Mijn naam is Guus. Als ik later groot ben dan ga ik werken in het circus, maar dat had je vast al wel geraden. Ik oefen elke dag heel hard om je te kunnen laten lachen. Dat is voor mij het mooiste dat er is.

25 november 2017
big head doll boef Hugo haken

Hugo

Hoi allemaal, ik ben Hugo. Ik vind het leuk om jullie te leren kennen en hoop dat jullie allemaal mijn vriendjes en vriendinnetjes willen zijn. De andere ABC-popjes denken dat ik het grote geheim wil verklappen, maar dat doe ik niet hoor. Ik ben namelijk veel te bang voor Franky.

22 december 2017
big head doll verpleegster Ilse haken

Ilse

Hoi leuk om jullie te zien. Mijn naam is Ilse. Zoals jullie kunnen zien ben ik verpleegster. Ik vind dat een heel mooi beroep. Je bent wel dag en nacht aan het werk, maar dat vind ik niet erg. Het helpen van zieke mensen is dat wel waard.

14 januari 2018
big head doll oma Jannie haken

Jannie

Hallo lieve mensen. Ik ben oma Jannie. Ik heb vandaag mijn nieuwe bril gekregen. Ik had eerst een groene bril, maar die vond ik niet mooi. Nu heb ik een mooie zwarte. Deze past veel beter bij mijn kleren.

23 februari 2018
big head doll opa Klaas haken

Klaas

Goedendag allemaal. De voorstelronde gaat door met mij. Ik ben opa Klaas. Jullie mogen me natuurlijk ook gewoon opa noemen. Ik ben de oudste van de bende en zeer vereerd om jullie te mogen begroeten.

2 maart 2018
big head doll bootsmeisje Linn haken

Linn

Hoi hoi, mijn naam is Linn. Ik woon op een boot en heb de hele wereld al gezien. De boot blijft hier voor anker liggen. Ik vind het namelijk heel gezellig bij jullie.

11 maart 2018
big head doll visser Max haken

Max

Hallo lieve mensen, ik ben Max. Ik heb vanmorgen mijn nieuwe laarzen en vissersbroek aangetrokken. Ik heb lekker de hele dag aan de waterkant gezeten en kijk eens wat een grote vis ik gevangen heb.

30 maart 2018
big head doll kerst Noelle haken

Noëlle

Hoi hoi, ik ben Noëlle. Het is buiten 20 graden, maar ik wilde niet wachten om jullie mijn mooie nieuwe kerstjurk te laten zien. Nu maar snel weer wat anders aantrekken en wachten tot het kerst is.

7 april 2018
big head doll bruid Olivia haken

Olivia

Hoi allemaal, ik ben Olivia. Wat vinden jullie van mijn trouwjurk? Niet aan mijn grote liefde verklappen dat jullie de jurk al gezien hebben. Het moet natuurlijk nog geheim blijven.

19 april 2018
big head doll voetballer Pim haken

Pim

 Ik ben het Pim. Samen met m'n vriendjes heb ik een nieuw voetbalclubje opgericht. De naam blijft nog wel even geheim. Nu goed oefenen en wie weet.... misschien worden we wel kampioen.

2 juni 2018
big head doll carnaval Quinty haken

Quinty

Hoi hoi, ik ben als een bij zo blij dat ik mij nu mag voorstellen. Ik ben Quinty en ik heb me verkleed als bij. Ik heb dit pakje gemaakt voor de carnaval. Dat duurt nog even, maar ik ben heel geduldig, dus dat komt wel goed.

12 juli 2018
big head doll muziekjuf Rana haken

Rana

Hoi, ik ben Rana. Je kunt mij veel op school vinden. Waarvoor ik daar ben is nog even een geheim.

14 augustus 2018
big head doll indiaan Sterre haken

Sterre

Hoi hoi, ik ben Sterre. Ik zou jullie zoveel willen vertellen, maar dat mag nog niet. Ik houd mijn mondje dus maar dicht, anders wordt Desiree heel boos.

10 oktober 2018
big head doll cowboy Tex haken

Tex

Hoi allemaal. Ik ben Tex en ik ben geboren in Texas. In Texas heb ik veel avonturen beleefd. Over deze avonturen gaan jullie wel meer horen.

3 november 2018
big head doll viking Uli haken

Uli

Hallo allemaal, ik ben Uli. Samen met Franky moet ik voorkomen dat het grote geheim uitlekt. Wij, de ABC-popjes, zijn bijna compleet, dus nog even wachten en dan komt de grote mededeling.

12 november 2018
Big head Doll afstuderen Vera haken

Vera

Hoi hoi, ik ben Vera.
Gisteravond was het groot feest. Ik heb namelijk mijn diploma gekregen. School was hard werken, maar het is toch gelukt.

30 november 2018
big head doll zwemmen Wendy haken

Wendy

Hoi lieve mensen, ik ben Wendy. Ik ga gezellig met mijn vriendinnen zwemmen. Ik heb een nieuwe bikini en een nieuwe zomerhoed. Van mijn zomerhoed is ook een patroon gemaakt.

14 december 2018
big head doll heks Xara haken

Xara

Hoi lieve dames en heren. Ik wil jullie voorstellen aan Xara. Ze is een beetje verlegen en durft zich niet voor te stellen. Het liefst wil ze met haar nieuwe bezem de vloer aan vegen, maar het is nu vakantie, dus mag ze lekker genieten van de vrije dagen.

23 december 2018
Big head doll Hippie Yasmijn haken flower power

Yasmijn

Hoi hoi, ik ben Yasmijn. Er komt alleen nog een ABC-popje met de letter Z en dan zijn we compleet. De onthulling van het geheim komt dus steeds dichterbij. Nu maar hopen dat Desiree een beetje doorwerkt en we niet al te lang moeten wachten.

29 december 2018
big head doll bruidegom Zack haken

Zack

Hoi allemaal, ik ben Zack. Ik ben de laatste van de ABC-popjes. Ik heb vandaag mijn trouwpak opgehaald. De datum van de bruiloft en de onthulling van het geheim wordt nog bekend gemaakt. Desiree moet nu eerst alles nog uitwerken. Houd ons dus goed ik de gaten. Het duurt niet meer zo lang.

5 januari 2019
© Copyright 2018 t/m 2021 - haakjesenoogjes.nl